TRÄNINGSPROGRAM

Många väljer att ta hjälp av en personlig tränare för att nå sina mål. Låt oss hjälpa dig att planera din träning så ökar dina chanser att lyckas!
Oavsett om du vill åka, cykla eller springa snabbare, gå ner i vikt eller bara komma igång att motionera så har vi kunskapen för att du ska lyckas på bästa sätt. Vår styrka ligger i att optimera din träning så att du får ut så mycket som möjligt av varje timma.
Hela upplägget bygger på dina testresultat och programmet anpassas efter din livssituation och dina mål. Med hjälp av dina tester kan vi se precis vart du ska lägga fokus och vad du behöver förbättra. Det gör att du snabbare når dit du vill!
Och på frågan om du är tillräckligt bra för att få ha en personlig tränare så är svaret JA! Alla förtjänar den bästa hjälp man kan få för att lyckas med sin träning.

”A goal without a plan is just a wish”

Veckoträningsprogram

Vi utformar ett träningsprogram för två veckor att variera mellan. Programmet utgår från dina testresultat och planeras efter din livssituation. Detta träningsprogram kan du sedan använda så länge du önskar.

Pris: 750 :-

Coaching

Låt oss coacha dig mot dina mål. Utefter dina testresultat planerar vi ett detaljerat träningsprogram dag för dag. Allt för att du ska nå dina mål. Coaching är för dig som vill ha variation och hjälp med att verkligen planera upp din tid för träning. Antingen om du har stora idrottsliga mål eller om du är ny på träning och vill ha bästa möjliga hjälp för att komma igång.

GULD

Guldnivå är för dig som är seriös och tar din satsning på allvar. Du vill lära dig hur din kropp fungerar i olika träningssituationer samtidigt som du verkligen vill se till att du når dina mål. Guldnivån rekommenderas för dig som har höga mål eller som är relativt ny i träningsvärlden och alla dess begrepp. I guldnivån ingår:

  • Individuellt anpassat träningsprogram månadsvis
  • 20 min telefoncoaching / vecka
  • Obegränsad mailkontakt

Pris 2.000:-/ 4-veckorsperiod (minimum 6 månader)

SILVER

Silvernivå är för dig som verkligen vill nå dina mål men tycker att du har ganska bra koll på det här med träning. Du har tränat en hel del innan men vill ha hjälp med att styra upp din vardag med individuellt anpassade program.

  • Individuellt anpassat träningsprogram månadsvis
  • 20 minuter telefoncoaching / varannan vecka
  • Obegränsad mailkontakt

Pris 1.600:-/ 4-veckorsperiod (minimum 6 månader)

BRONS

Bronsnivå är för dig som har ett stort eget driv och vill egentligen bara ha tillgång till det bästa träningsprogrammet för att uppnå dina mål. Här stämmer vi bara av varje månad för att se att allt är ok och att du fortfarande är i fas. Enklare frågor under tiden besvaras via e-post.

  • Individuellt anpassat träningsprogram månadsvis
  • 20 minuter telefoncoaching / månad
  • Obegränsad mailkontakt

Pris 1.200:- / 4-veckorsperiod (minimum 6 månader)

Kontakta oss så diskuterar vi vilket upplägg som passar dig bäst:
info@traningskonuslten.se
070-512 81 17